SENIOREN ONTBIJT KEIZERSWAARD 2019

Na het grote succes van het senioren paasontbijt 2018 in Winkelcentrum Keizerswaard organiseert winkeliersvereniging Keizerswaard opnieuw een groots ontbijt voor de senioren uit IJsselmonde en omgeving. 

Eenzaamheid onder senioren is een groeiend probleem en daar vormt het gebied rondom winkelcentrum Keizerswaard helaas geen uitzondering op. Gebied IJsselmonde kent het op twee na hoogste aandeel eenzamen in Rotterdam en daar probeert winkelcentrum Keizerswaard verandering in te brengen door senioren deze ochtend uit het isolement te halen en bijeen te brengen onder gezellige omstandigheden.

Dit jaar organiseren wij het geheel verzorgde ontbijt op woensdagochtend 17 april 2019.
Opnieuw zullen winkeliers uit ons winkelcentrum de lekkerste producten klaarmaken. De verzorging is wederom in handen van personen die het hele jaar door op de voor- of achtergrond werken voor WInkelcentrum Keizerswaard.

AANMELDEN?
Er is ruimte voor ongeveer 250 personen, dus schrijf u op tijd in!

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@keizerswaard.nl
Graag naam, adres en aantal personen doorgeven via de mail.

Vanaf 12 maart 2019 liggen er tevens inschrijfformulieren bij CandyShop, SwingMarket en Bee Free Lingerie in het winkelcentrum. Let op: Inschrijven is verplicht.

Vervoer 
Wij kunnen ons voorstellen dat het in sommige gevallen lastig is om zelfstandig naar het winkelcentrum toe te komen en weer naar huis te gaan. U kunt daarom aangeven of u gebruik wilt maken van door ons te regelen vervoer. Vanzelfsprekend is dit vervoer, net als het ontbijt, voor u gratis.